Eforskolen
Der er nu 417 aktive brugere på portalen

Gør som de andre!

Sådan kom jeg igennem!

Et af vores medlemmer Trine, som har afsluttet politiets optagelsesprøver fortæller i denne beretning om hendes brug af POLITIPORTALEN.dk. Trine fortæller hvordan POLITIPORTALEN.dk har hjulpet hende med at komme igennem politiets optagelsesprøver med  fine resultater, og hvordan hun i dag er kommet tættere på drømmen om at blive politibetjent.

Du kan læse Trines fulde fortælling om hvordan det føles at skulle igennem politiets optagelsesprøver, og hvor vigtigt der er, at man løbende forbedrer sig i alle aspekter af prøverne.

Læs Trines fulde beretning her

Sådan dumpede jeg!

Jeg har været testbruger på POLITIPORTALEN.dk igennem efteråret 2011, og synes, at siden har udviklet sig over alt forventning. Der er så meget information og filmene er blevet rigtig gode.

Mine favorit moduler er helt klart under den fysiske kategori, og især opvarmningsmodulet. Jeg var selv til optagelsesprøven i februar 2009, og dumpede opvarmningen. Havde jeg haft adgang til den viden som det fysiske modul inderholder, er jeg sikker på, at jeg ikke var dumpet til optagelsesprøven.

Jeg bestod heldigvis den fysiske prøve 5 måneder efter, men karantæneperioden kunne jeg godt have undværet. Den var forfærdelig. Jeg nærmer nu mig PGIII og jeg synes, at jeg har verdens fedeste arbejde.

Held og lykke med optagelsesprøverne.

Robert

Holdprøven var hårdere end jeg forventede

Jeg har været tilknyttet projektet fra start, og har givet sparring til projektet. Jeg havde selv en del udfordringer ved holdprøven, og bestod den kun lige. Det bevirkede, at jeg virkelig skulle snakke for min sag til den afsluttende samtale, idet de var usikre på mig.

Jeg bestod, men når jeg tænker tilbage kunne jeg godt have ønsket, at der havde været noget mere information om holdprøven til rådighed inden. Jeg var ikke rigtig på under holdprøven, idet jeg synes det andre var meget fremme i skoene, og tromlede hinanden. Heldigvis gav instruktørerne mig ret i denne observation, men sagde samtidig, at jeg selv havde et ansvar for hvordan holdopgaven udviklede sig.

Jeg synes, at modulerne under holdprøve kategorien er inspirerende og giver nogle gode pointer om hvordan vi er som mennesker og hvordan vi agerer. Denne information ville med stor sikkerhed have forberedt mig bedre inden jeg skulle op til holdprøven.

Alexander

Eforskolen
PayPal
CMS::TypoConsult A/S