Eforskolen
Der er nu 425 aktive brugere på portalen

eForskolen.dk

Online forberedelse til politiets optagelsesprøver

eForskolen.dk har igennem undersøgelser, research og interviews udviklet et unikt eBaseret træningsprogram, der blandt andet har samlet og bearbejdet meget af den viden, som findes på internettet vedrørende politiets optagelsesprøver.

Viden på eForskolen.dk kommer blandt andet fra politiets officielle kilder og fra nuværende og tidligere ansøgere samt politiskoleelever og politibetjente. eForskolen.dk har behandlet disse informationer og omdannet dem til en række træningsmoduler.

eForskolen.dk består af eBaserede træningsmoduler, som hjælper nuværende og kommende ansøgere med at forbedre deres kompetencer. Der er eksempelvis udarbejdet særlige moduler, som fokuserer på målrettet og optimeret træning til den fysiske prøve. Der er også moduler, der fremhæver gode kommunikationsstrategier og giver inspiration til at håndtere mødet mellem mennesker. Disse moduler er sammensat og udviklet med fokus på "holdopgaven" og "den afsluttende samtale".

Vi anbefaler, at du ser introduktionsfilmen med Jens, som guider dig igennem siden og dens mange funktioner. Se også hvilke moduler du får adgang til når du er medlem af eForskolen.dk, klik på "moduloversigten" nedenfor og se previews af de forskellige moduler. Vi anbefaler også, at du læser vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) inden du beslutter dig.

Bemærk, at eForskolen.dk er et 100% privat initiativ, som er sat i verden for at hjælpe politiansøgere med at bestå politiets optagelsesprøver og vi derfor ikke samarbejder med Rigspolitiet om denne hjemmeside.

Bliv oprettet

Få adgang til eForskolen i 3  mdr. for 175 kr.

Du har fuld kontrol over dit medlemsskab, og du kan slette din konto når du ikke længere har behov for den. Betaling sker via PayPal og kan ske med kreditkort.

Der er ingen skjulte gebyrer eller løbende betalinger.

Medlemsbetingelser

For at blive medlem af eForskolen.dk skal du acceptere vores medlemsbetingelser, som omhandler de formelle regler for brug af eForskolen.dk.

Beskrivelse af siden og funktionerne

Videoguides

Se et hav af forskellige videoguides, som viser dig, hvordan du forbereder dig til politiets optagelsesprøve. Der er over 80 forskellige videoguides, som klæder dig bedst muligt på til politiets optagelsesprøver. Lær fra dem der allerede har bestået optagelsesprøven, og se hvordan fageksperter mener, du forbereder dig bedst muligt.

Informationsguide

Under hvert modul er der en infofunktion. Her beskrives emnet, og hvad der kan være relevant for dig at vide, når du er klar til at søge ind til politiet.

Sådan vurderes du

Under de fleste moduler finder du funktionen "sådan vurderes du". Her kan du finde information om, hvordan du vurderes, eller hvad du kan bruge det enkelte modul til. Her kan der både være tale om officielle udmeldinger fra politiet eller analyser af tidligere ansøgers personlige erfaringer, på hvilket grundlag din egnethed vurderes fra.

Øvelser

Under nogle af modulerne er funktionen "øvelser", hvor beskriver vi øvelser, som kan være relevante for dig at øve og gennemgå i forbindelse med din forberedelse til politiets optagelsesprøver.

Værd at vide

Under funktionen "værd at vide" lægger vi information ud, som vi mener er brugbar for dig at sætte dig ind i. Det kan også være link til andre hjemmesider, som har relevant information for dig, som aktuelt er ved at forberede dig til optagelsesprøven.

Downloads

Ved nogle af modulerne er der en download-funktion. Download alt fra skriftlige opgaver til spørgeskemaer, som kan anvendes i forbindelse med den afsluttende samtale.

Eforskolen
PayPal