Eforskolen
Der er nu 418 aktive brugere på portalen

Ansøgningen

eForskolen.dk giver politiansøgerne en introduktion til ansøgningen. Vi samler op på det vigtigste indhold til ansøgningen.

Dette er et gratis modul, og du behøver ikke at være medlem for at se det fulde modul.

Kort fortalt

Når du søger ind til politiet er det vigtigt, at du skriver en god ansøgning i et letforståeligt og korrekt dansk. Ansøgningen skal vise læseren hvem du er som menneske og fremhæve dine direkte og indirekte forudsætninger for at blive en god betjent. 

Ansøgningen er også dit første møde med politiet.

Det er derfor vigtigt, at du giver et godt førstehåndsindtryk som ved alle andre ansættelsessituationer. Du kan også risikere, at din ansøgning bliver drøftet til den afsluttende samtale. Det er vigtigt, at du skriver en troværdig og sandfærdig ansøgning, som du kan stå inde for. 

Du skal vise, at du har det, som skal til uden at virke "prangende" eller "usikker". Der er tale om en balancegang, som kræver tid og stiller krav til dine formuleringsevner.

En ansøgning, som virker sjusket eller mangelfuld vil naturligvis efterlade læseren med et indtryk af, at afsenderen er et useriøst og uengageret menneske. Omvendt vil den gennemarbejdede ansøgning, som er korrekt opstillet og velformuleret, efterlade læseren med en følelse af "at denne ansøger er spændende".

Det er ligeledes vigtigt, at du beskriver de punkter, som rigspolitiet ønsker skal være beskrevet i ansøgningen (læs mere på www.politiskolen.dk)

Politiet udvælger de bedst egnede ansøgninger, og kan de allerede ved modtagelsen af din ansøgning se, at du ikke er blandt de bedst egnede, vil du blive valgt fra og ikke få lov til at deltage i optagelsesprøven.

Derfor er det vigtigt, at du sørger for at komme godt fra start, og at du skriver en ordentlig ansøgning, som er i overensstemmelse med politiets ønsker for en god ansøgning.

Se kriterierne fra www.politiskolen.dk.

Eforskolen
PayPal
CMS::TypoConsult A/S